10% Off on Orders over 560 SEK
Coupon Code: STP

Släpp av Manchester United Hemmatröja 2017-18

Posted By on Tuesday 01st August 2017

För en månad sedan tillkännagav Manchester United-klubben laget 2017-18 säsongens nya hemjersey, kondenserade Manchester United-historien om kärnan i den klassiska jerseyen, den nya jerseyen med enkel designstil och den senaste Adidas tekniska filosofin.


För två veckor sedan, i det första spelet i sommarserien av uppvärmnings matcher mellan Los Angeles Galaxy, tog Manchester United-tjänstemän på sig dessa billiga fotbollströjor.


Detaljer, med en knapp på Henry Collar-designen framhäver elegans och avantgarde, vit Adidas seger tre ränder på axlarna, manschett introducerad iögonfallande svartvit design, låt folk tänka på dagens dag flagga i det gamla Trafford Stadium flagga. Den nya jerseyen gör spelaren snabbare i spelet, med en bekvämare slitageupplevelse. Det använder ultralätt material utan att samtidigt ge flexibilitet och flexibilitet samtidigt som spelarna ger högre rörelsefrihet, en ökning av trösklets andningsförmåga. Låt oss köpa Manchester United fotbollströja barn för att fira frisläppandet av denna skjorta!Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!

Tags: billiga fotbollströjor, Manchester United fotbollströja barn