10% Off on Orders over 560 SEK
Coupon Code: STP

Ronaldo missnöjd Real Madrid vill återvända till Manchester Unit

Posted By on Tuesday 16th January 2018

Ronaldo känner sig otrogen eftersom Florentino Pérez förnyelsespåverkan inte är uppfylld, och han har tanken att lämna Real Madrid för att regera Billiga Fotbollströjor barn till Manchester United.

För att vilja lämna Real Madrid för att återvända till Manchester United har Ronaldo informerat några av sina lagkamrater. En av anledningarna till att Ronaldo lämnade Real Madrid var att han kände att han blev lurad. Efter att ha vunnit Champions League-titeln förra säsongen, berättade Florentino Pérez för Ronaldo att han skulle förlänga sitt befintliga kontrakt, vilket Ronaldos nuvarande kontrakt löper ut år 2021 men har ännu inte realiserats.

För närvarande på överföringsmarknaden, Real Madrid och Mbabe och Neymar ryktas, verkar det Ronaldo förhoppningar om förnyelse mer och mer smal. Ronaldo tjänstgjorde på Manchester United så länge som 6 år och har vuxit till att bli en superstjärna i världen. År 2009 gjorde Ronaldo flytten till Real Madrid. Låt oss köpa Fotbollströjor barn Ronaldo för att önska Ronaldo tidigt återhämtningsstatus!Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!

Tags: Billiga Fotbollströjor barn, Fotbollströjor barn Ronaldo