10% Off on Orders over 560 SEK
Coupon Code: STP

Manchester United Bortatröja 2017-18 avslöjade

Posted By on Thursday 08th June 2017

Manchester United 2017-18 season new away jersey har släppts! Manchester United fans oavsett ung och gammal, ingen är inte på 1990-92 säsongen borta jersey tjocka linjer av minne är fortfarande fräscha, då avant-garde design design ledde hela tiden av jersey design våg.


Med väntan på framtiden är Manchester Uniteds nya bortjersey att hyra denna epokroduktion, men belyser också klubbens långa historia. Köpa Manchester United tröja och lägg den på fotbollsplanen för att ha det roligt att spela fotboll.


Adidas designers från den ursprungliga designen för att extrahera de klassiska mönsterelementen, med tanke på den svarta bakgrunden och vita tillbehör, Adidas klassiska seger tre ränder, klubbmärken och Adidas varumärken är vita på skjortan. Rund halsdesign för att göra tröjan full av modekänsla, den här skjortan kan inte bara gälla pitchen, bekväm och avslappnad stil gör det också en del av fansens dagliga liv.


Den nya jerseyen gör spelaren snabbare i spelet, med en bekvämare slitageupplevelse. Det använder ultralätt material utan att samtidigt ge flexibilitet och flexibilitet samtidigt som spelarna ger högre rörelsefrihet, en ökning av trösklets andningsförmåga. Köp billiga fotbollströjor för att fira Manchester Uniteds nya årstidsjersey!


Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!

Tags: Köpa Manchester United tröja, billiga fotbollströjor