10% Off on Orders over 560 SEK
Coupon Code: STP

Introduktion av PSG 2017-18 season Hemmatröja

Posted By on Tuesday 13th June 2017

PSG lanserade laget 2017-18 säsong nya hemjersey, klassisk färg och Nike fotbollsföreställning med kombinationen av innovation, förkroppsligar klubbens kärnvärden. Köp PSG tröja för att njuta av sin utsökta design!


PSG-anfallaren Edinson Cavani sa: "Utgåvan av nya tröjor till klubben är alltid ett viktigt ögonblick. Tröjor för spelare och anhängare är mycket viktiga, för det representerar vår identitet, särskilt i vår långa historia av hemmet. - Jag kan inte vänta med Spela en ny tröja, gå för att skriva historien om rött och blått, under nästa säsong för att fortsätta uppnå klubbens höga ambitioner.


Den röda remsan i mitten av jerseyen består av en serie subtila V-formade mönster som sträcker sig från kragen till botten (mitten är avskuret). Ärmdesign med Nike AeroSwift-teknik, röd och blå två olika färger på texturen, så att spelarna kan visa sig i rörelsen av underbara färgförändringar.


Inspirerat av klubbens historia och kultur introducerar kragen eleganta röda, vita och blåtoner, ordet "Paris" är också integrerat i ränderna, berömde staden med rykte för "Light City". När spelaren är i rörelse kan sidan av jerseyen ge en stor permeabilitet, men blinkar också i botten av den röda och vita designen. Köp billiga fotbollskläder för att fira PSG home jersey release!

Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!

Tags: Köp PSG tröja, billiga fotbollskläder