10% Off on Orders over 560 SEK
Coupon Code: STP

Det rapporteras att Coutinho inte kan gå med Barcelona i sommar

Posted By on Wednesday 30th August 2017

Från sommaröverföringsmarknaden stängdes endast fyra dagar, men Coutinhos överföringstransaktion är fortfarande inte färdig. Men från den nuvarande situationen är Barcelona svårt att underteckna Coutinho i detta överföringsfönster. När allt kommer omkring, är avståndet från överföringsmarknaden också bara några dagar bort, och Liverpools attityd är väldigt fast och kommer definitivt inte att sälja Coutinho i sommar. Köp billiga fotbollströjor för att visa vårt stöd till Coutinho!


Coutinho har ingen hemlighet för hans önskan om att bli med i Barcelona, ​​för vilken han till och med hade skickat till Liverpool för att ansöka om överföring, men det övertygade inte Liverpool om att lämna honom i sommar, men till Liverpool högt och Klopp var arg.


När allt kommer Coutinho och Liverpools kontrakt för de återstående fem åren och i hans kontrakt som inte bryter mot kontraktsvillkor, så när Liverpool inte släpper, då Barcelona ingen möjlighet att skriva Coutinho.


Kanske redan medveten om att de inte har någon möjlighet att lämna laget i sommar, så Coutinho har kommit till kompromiss med Liverpool. När allt kommer till nästa år är VM, för att kunna delta i nästa sommar världscup måste Coutinho också matcha för att säkerställa sin egen stat. Men han är bara villig att stanna i Liverpool en säsong och hoppas kunna lämna Liverpool nästa sommar. Köp Liverpool Fotbollskläder barn att hoppas Coutinho har en underbar resa i denna seaon.


Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!

Tags: billiga fotbollströjor, Liverpool Fotbollskläder barn